0 produse - 0.00Lei
Cosul este gol
Nankang CR-S 245/35ZR19 93(Y) XL
Nankang CR-S 245/35ZR19 93(Y) XL
Nankang CR-S 245/35ZR19 93(Y) XL
  • Producator: NANKANG
  • Cod produs: 245/35ZR19
  • Model: 245/35ZR19

Pret:   1,830.00Lei


  

Caracteristici ale produsului

Două caneluri circumferențiale largi pe banda de rulare internă (raport apă/pământ: 26,5%) cuplate cu un unghi mai mare al peretelui lateral al canelurii și un unghi rotund al fundului canelurii pot asigura o eficiență excelentă în drenaj și pot îmbunătăți în continuare performanța pe carosabil ud.
 

Designul exterior al umărului benzii de rulare asemănător unui pneu de curse slick poate furniza aderență laterală pentru a asigura o abilitate excelentă de manevrare în viraje, atât pe pistă, cât și în afara acesteia. Designul mic al canelurilor circumferențiale pe banda de rulare intermediară contribuie la dissiparea căldurii în timpul condusului agresiv.
 

Designul profilului optimizat crește suprafața de contact a anvelopei și îmbunătățește în continuare performanța aderenței.

Compusul nou al capacului cu generare crescută de căldură (ajutând rapid la atingerea temperaturii de operare) poate promova performanțele aderenței pe carosabil uscat și ud.
 

Compusul nou al peretelui lateral cu fibre unice poate îmbunătăți rigiditatea, oferind o excelentă capacitate de susținere și reducând generarea de căldură.