0 produse - 0.00Lei
Cosul este gol
FR 2.0 TDI 184PS SC and 5-door (manual and DSG-auto)2013-2022 Cat-back Non-resonated (louder). Cerakote Black Tips76.2
FR 2.0 TDI 184PS SC and 5-door (manual and DSG-auto)2013-2022 Cat-back Non-resonated (louder). Cerakote Black Tips76.2
  • Producator: MILLTEK
  • Cod produs: SSXSE178

Pret:   4,345.99Lei


  
ATENTIE POZELE SUNT EXEMPLIFICATIVE !
Daca nu sunteti sigur de modelul compatibil va rugam sa ne contactati pe email !
PROIECTAT PENTRU PERFORMANTA

Milltek Sport, principalul producator de evacuare de performanta

Fondata in 1983 de un adevarat entuziast al autovehiculelor, am ajuns sa devenim liderii producatori de sisteme de evacuare performante pentru o gama de vehicule ?n continua crestere.

Cu sediul central ?n Marea Britanie si un centru de dezvoltare si testare la iconicul Nurburgring, Germania; proiectam, dezvoltam si testam gama noastra de sisteme de evacuare interne folosind echipamente de ultima generatie, cum ar fi cele mai noi ?ndoitoare cu tuburi cu mandrin? CNC si scanere laser 3D Faro, care au fost combinate cu una dintre cele mai experimentate echipe de ingineri si productie Personalul din industrie ne permite s? continuam s? fim primii care livreaza produse de piata si modele inovatoare.

Toate sistemele noastre de evacuare performante sunt fabricate din otel inoxidabil T304L; oferindu-va satisfactia ca produsele noastre sunt menite sa reziste in unele dintre cele mai dificile medii. T304L este o forma foarte durabila de otel inoxidabil, care este mult mai putin susceptibil? la degradare si decolorare decat multe altele de acest fel, ?n timp ce va dura aproape la nesfarsit.

Devotamentul nostru fata de perfectiunea sistemelor noastre de evacuare este ceea ce ne-a permis s? devenim acreditati conform ISO9001: 2015, precum si sa putem realiza una dintre cele mai largi game de sisteme de evacuare de performant? aprobate de CE de pe piat?, toate testate si aprobate de TUV ?n Germania. Aceasta, combinat? cu reteaua noastra de dealeri cuprinz?toare, livrarea ?n peste 95 de t?ri din ?ntreaga lume continua sa faca din Milltek Sport una dintre cele mai accesibile marci din industria pieselor de schimb de performanta.